Les redactores junior amb el coordinador de les activitats extraescolars esportives, Roger Cabó. (Pròpia)
Les redactores junior amb el coordinador de les activitats extraescolars esportives, Roger Cabó. (Pròpia)

Roger Cabó: ”Aquest any ha estat com començar des de zero”

Les extraescolars esportives del Col·legi Episcopal de Lleida durant el curs 2021-2022

ARIADNA BLANCH, SANDRA SALMERÓN, CARLA ROSELL, MARIONA ALCUBIERRE, LAURA ESCUER I CARLA ESPACHS

Aquest curs 2021-2022 el Col·legi Episcopal ofereix una gran varietat d’extraescolars esportives. Les activitats poden ser realitzades dels més petits de l’escola, Infantil, fins als més grans, Batxillerat i Cicles.

Les activitats disponibles aquest curs són el futbol sala (federat i escolar), la natació, el taekwondo, la gimnàstica rítmica, el ballet, el funky, el bàdminton, el voleibol, entre d’altres. Les quals es duen a terme majoritàriament a les tardes o als migdies per als alumnes del col·legi, encara que algunes també les poden dur a terme joves que no ho són.

El coordinador de les activitats extraescolars esportives, Roger Cabó, ha assegurat que després d’un any dur post-covid, la il·lusió i les ganes estan més presents que mai. A més a més, també va comentar, que, a causa del coronavirus, les competicions han variat molt.

El mes que ve, el futbol sala federat començarà amb la temporada d’esports. També cal destacar que tant els esports de natació i gimnàstica rítmica han guanyat competicions importants al llarg dels anys.

Segons les dades proporcionades pel responsable d’extraescolars, Roger Cabó, els esports amb més participants són el funky, el bàdminton i el futbol sala federat, encara que el curset de socorrista compta amb 32 alumnes. Per l’altra banda les activitats amb menys alumnes són el voleibol i els escacs.

Aquest any, les activitats extraescolars compten amb 265 alumnes dels quals, donem fe que donaran el millor d’ells en representació del col·legi Episcopal.

Redactors Juniors

, , , , ,
close