//

Així vam fer The House per a Netflix, amb Emma de Swaef i Marc James Roels

La Carla, redactora de l’Epis Report, va poder fer de reportera al Teatre de la Llotja durant l’Animac

Carla Rosell

El dissabte dia 5 de març, la Carla, alumna de primer de Batxillerat del col·legi Episcopal de Lleida, va anar a la Sala 2 del Teatre de la Llotja a escoltar una xerrada dels directors de la pel·lícula The House de Netflix.

Aquesta conferència va ser en anglès i formava part de la programació de la Mostra Internacional de Cinema d’Animació (Animac) que aquest any 2022 va tenir lloc del 3 al 6 de març a la ciutat de Lleida.

La pel·lícula conta tres històries diferents a una mateixa casa, que abarca diferents períodes de temps i personatges. Un dels personatges era el bebè dels directors, que van venir a explicar-nos la pel·lícula.

Van haver diferents directors en cada història, però els principals van ser amb Emma Swaef i Marc James Roels, que són qui van realitzar la xerrada i qui van explicar que només van dirigir la primera història.

Primerament, Swaef i Roels van explicar la trajectòria dels estudis, també com es van conèixer i després ja van ficar el tràiler de la pel·lícula.

Seguidament, amb ajut d’un PowerPoint, van començar a explicar com van fer la pel·lícula, les escenes, l’ambientació i els personatges, que no són de veritat, sinó que estan fets a mà agafant com a referent els reals.

L’audiència va acollir molt positivament al director i directora de la pel·lícula i l’experiència va ser molt engrescadora i interessant.