(Pixabay)
(Pixabay)

Les criptomonedes, els diners del futur

Joel Franco i Alex Mihoc

Les criptomonedes són monedes digitals que s’intercanvien de manera, igualment, digital. Avui en dia, creix la formació d’un col·lectiu de persones, de diferents franges d’edat, amb l’objectiu d’invertir i mirant per aconseguir beneficis extres.

Segons el nostre punt de vista, les criptomonedes són una font ràpida d’obtenir ingressos si hom entén com funciona; i alhora complicat si hom no té experiència en el mercat digital.

Pensem que, en un principi, a l’hora d’involucrar-se dins dels negocis digitals, és convenient seguir a persones que anteriorment ja ho han fet i, per tant, dominen quines són les millors estratègies per aconseguir més capital.

Moltes persones, en els seus inicis, s’informen a través de vídeos a Internet on gent que porta molts anys endinsat en les criptomonedes explica i ajuda els nous interessats. Així, aquests experts els mostren estratègies i.els diuen on poden invertir perquè així tots puguin obtenir més beneficis i defugir les pèrdues.

Pot tractar-se d’una bona font d’inversió si tenim els recursos necessaris. Tan sols necessitem un capital inicial per entrar en la “mina” de les criptomonedes, i amb un temps haurem obtingut una quantitat de diners.

Creiem que la criptomoneda és la moneda del futur, ja que la majoria d’empreses es digitalitzaran i farà que les persones hagin de pagar amb criptomonedes. Amb el temps, els diners en paper ja no funcionaran.

Les criptomonedes tindran més seguretat per no ser robades, únicament els “hackers” amb habilitats especials podran robar. Amb qualsevol aplicació d’algun aparell tecnològic es podrà pagar i ens alliberarà de portar una cartera o un moneder.

En conclusió, trobem que les criptomonedes seran les monedes del futur perquè durant el temps la gent s’ha de digitalitzar més i com les criptomonedes tenen els seus avantatges digitalment, no en seran una excepció.

Redactor junior

close