Redactors juniors

Laura Ortiz
Descripció
El meu nom és Laura Ortiz i estudio 1r de batxillerat a l'Episcopal, faig l'humanístic i el Batxibac (batxillerat francès). Sóc de Lleida i m'agrada llegir, la música i jugar a voleibol. Jugo de central a un equip de segona catalana de Lleida. M'agradaria estudiar alguna filologia tot i que no ho tinc clar. M'agrada passar temps amb les meves amigues i la meva germana.

Mi nombre es Laura Ortiz y estudio 1º de bachillerato en el Episcopal, hago el humanístico y el Batxibac (bachillerato francés). Soy de Lleida y me gusta leer, la música y jugar a voleibol. Juego de central en un equipo de segunda catalana de Lleida. Me gustaría estudiar alguna filología aunque no lo tengo claro. Me gusta pasar tiempo con mis amigas y mi hermana.

Je m'appelle Laura Ortiz et j'étudie en 1ère année de lycée à l'Episcopal, je fais les sciences humaines et le Batxibac (baccalauréat français). Je viens de Lleida et j'aime lire, écouter de la musique et jouer au volley-ball. Je joue comme centre d'une deuxième équipe catalane de Lleida. Je voudrais étudier une philolologie même je ne suis pas clair. J'aime passer du temps avec mes amis et ma sœur.
Sorry, Laura Ortiz has not made any blog posts yet.
close