Redactors juniors

Jan Martínez
Descripció
Em dic Jan Martínez, tinc 15 anys i sóc de Lleida. M'agraden les matemàtiques, els videojocs, sortir amb els amics i els escacs. També practico ping-pong frequëntment i vaig a extraescolars d'anglés. M'agrada el tema d'economia i m'interessen les criptomonedes. Crearia una empresa o seria streamer, tot i que aquest últim és més improbable. Fer alguna bona entrevista és a lo que aspiro.

Me llamo Jan Martínez, tengo 15 años y soy de Lleida. Me gustan las matemáticas, los videojuegos, salir con los amigos y el ajedrez. También practico ping-pong frecuentemente y voy a extraescolares de inglés. Me gusta el tema de economía y me interesan las criptomonedas. Crearía una empresa o sería streamer, aunque este último es más improbable. Hacer alguna buena entrevista es a lo que aspiro.

My name is Jan Martínez, I am 15 years old and I am from Lleida. I like math, video games, hang out with friends and chess. I also play ping-pong frequently and go to English extracurriculars. I like the subject of economics and I am interested in cryptocurrencies. I would create a company or be a streamer, although the last one is more unlikely. Doing some good interviews is what I aspire to.
És possible una gran apagada? (Pexels)
5 dies ago

La crisi de les centrals elèctriques afecta arreu d’Europa Jan Martinez, Kiara González, Mariya Dyakun i Cèlia Saborit Durant els darrers dies, es parla sovint sobre la possible ‘Gran Apagada’. Alguns governs d’Europa estan preocupats i el govern d’Àustria, a mesura que passa el temps, es preocupa més, ja que aquest perill pot convertir-se real. Creiem que això de cap manera pot arribar a passar, ja que totes les empreses depenen d’un corrent elèctric estable. A més a més, l’economia dels països europeus depèn de les companyies elèctriques, a causa del fet que tot s’ha convertit en molt tecnològic i que avui en dia

1 mes ago

Les festes de Sant Miquel i la festa Major de Lleida es celebren un any més amb entusiasme Per Cèlia Saborit, Mariya Dyakun, Kiara González i Jan Martínez. Aquesta primera quinzena de tardor es van celebrar les festes municipals a la comarca de Lleida. Hi va acudir gent de la ciutat i del camp, ja que la fira de Sant Miquel acull des de fa anys a la gent del sector agrari. Les festes van tenir molta acollida per part de la població gràcies a les ganes de concerts i altres activitats de lleure, les quals la Covid-19 havia aturat

close