Redactors juniors

Cèlia Saborit Tarragó
Descripció
Em dic Cèlia Saborit, tinc 16 anys i sóc de Lleida. M'agrada la fotografia, la música i llegir. M'agrada molt la llengua anglesa i estudiar altres llengües estrangeres. Crec que a través de la revista, podria millorar i alimentar el meu gust per escriure.
Me llamo Cèlia Saborit, tengo 16 años y soy de Lleida. Me gusta la fotografía, la música y leer. Me gusta mucho la lengua inglesa y estudiar otras lenguas extranjeras. Creo que con esta revista podré mejorar y alimentar mi gusto por la escritura.
My name is Cèlia Saborit, I am 16 years old and I am from Lleida. I like photography, music and reading. I really like the English language and studying other foreign languages. I think that through this magazine, I can improve and feed my liking for writing.
És possible una gran apagada? (Pexels)
5 dies ago

La crisi de les centrals elèctriques afecta arreu d’Europa Jan Martinez, Kiara González, Mariya Dyakun i Cèlia Saborit Durant els darrers dies, es parla sovint sobre la possible ‘Gran Apagada’. Alguns governs d’Europa estan preocupats i el govern d’Àustria, a mesura que passa el temps, es preocupa més, ja que aquest perill pot convertir-se real. Creiem que això de cap manera pot arribar a passar, ja que totes les empreses depenen d’un corrent elèctric estable. A més a més, l’economia dels països europeus depèn de les companyies elèctriques, a causa del fet que tot s’ha convertit en molt tecnològic i que avui en dia

1 mes ago

Les festes de Sant Miquel i la festa Major de Lleida es celebren un any més amb entusiasme Per Cèlia Saborit, Mariya Dyakun, Kiara González i Jan Martínez. Aquesta primera quinzena de tardor es van celebrar les festes municipals a la comarca de Lleida. Hi va acudir gent de la ciutat i del camp, ja que la fira de Sant Miquel acull des de fa anys a la gent del sector agrari. Les festes van tenir molta acollida per part de la població gràcies a les ganes de concerts i altres activitats de lleure, les quals la Covid-19 havia aturat

close