L’Animac convida a Daniel López Muñoz per commemorar el 25è aniversari del festival

23 views

Alumnes del projecte Món editorial, empresa i comunicació assisteixen a la conferència del dissenyador gràfic de Pixar, Daniel Lopez Muñoz 

El passat dissabte 27 de gener, Juan Manuel Añorga, Etna Moreno i Marta Moya, alumnes de Periodisme de primer de Batxillerat, van poder gaudir de la seva xarrada dins l’esdeveniment organitzat per Animac

Estudiants de disseny gràfic i animació d’altres col·legis que també formen part del projecte Junior report, juntament amb el coordinador de la revista, Josep Blanch, van tenir l’oportunitat d’estar presents a la conferència d’en Daniel Lopez Muñoz.   

La iniciativa tenia la finalitat de mostrar i alhora formar a joves en aquest tema desconegut per la major part de la població. Algunes de les preguntes que el Daniel va respondre tenien com a centre els personatges – tan estimats pel públic infantil – i el seu procés per donar-los vida. 

L’any 2005 rep una primera trucada de Pixar per treballar amb ells;  un somni per ell. En aquell moment treballava per una altra empresa i no va acceptar l’oferta. Afortunadament, sis mesos després, rep una segona trucada on li proposen treballar en la pel·lícula Up.  

Daniel Lopez Muñoz, creador i dibuixant gràfic, ha participat en les pel·lícules reconegudes Up i la recentment estrenada Soul. Per tal de realitzar la seva feina, va haver de marxar de la seva terra i es va embarcar en aquest viatge desplaçant-se a llocs com Chicago, Bogotà o Còrdova.  

Com a curiositat, en Daniel va remarcar la duresa del seu treball, atès que per crear 1 segon de llarg metratge necessita 24 dibuixos i l’ajuda de la tecnologia. Explicant això, va fer comprendre als assistents que el projecte que es mostra finalment als espectadors no els ensenya tota la feina que comporta; només és una pinzellada del que representa aquest món. 

Daniel va insistir als futurs dissenyadors que una bona forma de donar a conèixer el seu treball era penjar les seves obres a les xarxes socials, cosa que li havia permès donar-se a conèixer a nivell global. 

Els alumnes del Col·legi Episcopals assistents a la conferència, l’Etna, el Juan Manuel i la Marta, ens atansen breument a l’acte: 

close

El més recent