L’Episcopal de Lleida continua amb la tradició de la rosa i el llibre

99 views

Per celebrar aquesta diada de Sant Jordi a l’etapa d’Educació Infantil del col·legi Episcopal, que comprèn des de P0 a P5, s’han dut a terme activitats variades, centrades principalment en la seva llegenda.

Alguns periodistes de la nostra redacció hem pogut assistir en persona a l’activitat de P4 en la qual han representat un fragment de la llegenda.

Dos parelles de nens i nenes s’han disfressat de Sant Jordi i de princesa respectivament mentre que la resta dels marrecs han escenificat el drac, tot fent una llarga cua encapçalada per un cap de drac fet de cartró i paper. El drac ha ballat al ritme de la música i finalment l’infant, que representava a Sant Jordi, li ha donat un cop d’espasa representant la mort del drac. Tots els nens i nenes que feien de drac s’han tombat al terra i a continuació Sant Jordi li ha donat la rosa a la princesa. Aquest espectacle l’han fet dos cops ja que hi havia tres classes.

Les professores han explicat que degut a la situació actual de la Covid-19 hi ha hagut diversos canvis respecte als anys anteriors. Algunes de les mesures que s’han hagut de prendre han estat separar a tots els nens per classes o eliminar els complements de disfresses compartits entre diversos alumnes.

Al finalitzar la funció les disfresses dels dos protagonistes han estat desinfectades i el menuts no s’han tret les mascaretes en cap moment

Us deixem amb algunes de les millors imatges de l’acte.

Parelles de Sant Jordi i Princesa:

El drac escenificat per nens:

El drac ballant:

Sant Jordi matant al drac:

Una classe de P4 fent-se una fotografia commemorativa d’aquest Sant Jordi.
close

El més recent