Sant Jordi 2021 a Lleida

20 views

La diada del 23 d’abril promou la cultura catalana dins de la nova normalitat

El passat 23 d’abril, dia de Sant Jordi, els carrers de Lleida es van omplir un any més de parades per la venda de llibres i roses. Va esdevenir un any diferent a la resta en la qual s’hi van concentrar totes les parades a Rambla Ferran en un espai limitat i controlat a causa de la Covid-19.

La venta de llibres va esdevenir un total èxit on hi van assistir multitudinaris escriptors i escriptores per la signa de llibres. Montse Sanjuan, autora dels llibres Memoria mortal i Dues dones, juntament amb Marta Alòs, autora de L’origen del pecat hi van estar presents.

En un dia com aquest no hi podien faltar les roses vermelles, les grans protagonistes de la diada de Sant Jordi, acompanyades d’un llibre representant l’amor i la cultura.  

Els carrers de Lleida es van emplenar de roses de tots els colors, tot i que la seva venta va ser inferior a la d’altres anys.

La jornada va ser possible gràcies a les normes de seguretat que obligaven a seguir les respectives cues per tal de controlar un aforament limitat. Es va garantir en tot moment les distàncies i el subministrament de gel hidroalcohòlic.

Judit Gatnau, Marta Bernat, Clàudia Cuñat

close

El més recent