Diada de Sant Jordi a Educació Infantil

44 views

Sant Jordi és un dels dies preferits pels nens, joves, adults i jubilats de Catalunya. El dia en el que sortim al carrer per celebrar la Diada i compartir l’amor i felicitat amb els nostres estimats i estimades. Els i les alumnes del Col·legi Episcopal, no obstant la situació en la qual encara es trobem, han pogut celebrar el dia de Sant Jordi, respectant les bombolles i amb tota seguretat, però amb la mateixa il·lusió.

Els nens i nenes de P4 durant aquesta setmana han fet diferents activitats dins de l’aula. Han llegit moltes narracions i poemes, i han fet volar la imaginació amb les endevinalles. Han treballat la plasticitat, fent dibuixos sobre la temàtica del conegut conte de Sant Jordi, la princesa i el drac i ho han fet a partir de diverses tècniques com la del punxó. Avui, 23 d’abril han sortit fora de l’aula i al pati de l’escola han fet ballar el drac i un nen i una nena per grup classe han representat la famosa escena del cavaller matant al drac i agafant una rosa de la seva sang, la qual han entregat a la seva companya, la princesa. El detall per als pares ha sigut aquest any una rosa vermella feta amb paper arrugat que de ben segur els agradarà molt.

La majoria de nens amb els qui hem parlat ens han dit que prefereixen els llibres, més concretament els de dracs, que les roses. El que han fet tots junts a la classe, el petit detall de la rosa, ens han explicat amb emoció que els hi donaran a les seves mares just a l’arribar a casa. La majoria ho celebra com tothom, intercanviant llibres i roses, però també ens han comentat que a la llar d’alguns afegeixen un bon pastís per acabar d’endolcir el dia!

Els alumnes d’Educació Infantil del Col.legi Episcopal Lleida.

Elena Aventín, Mariona Besora, Júlia Almenara

close

El més recent