Les protestes continuen als carrers amb més aldarulls i violència

35 views

Les manifestacions en favor de la llibertat d’expressió i reclamant l’alliberament de Pablo Hasél no cedeixen davant la pressió policial

Pablo Rivadulla i Duró més conegut amb el nom artístic de Pablo Hásel, és un raper espanyol conegut per els joves d’avui dia i escoltat per les seves lletres característiques on vol deixar clar el seu desacord amb la monarquia i on també podem observar les seves incitacions cap al terrorisme. Degut a aquestes lletres Pablo s’ha hagut d’enfrontar amb els càstigs de la llei on per primera vegada va se condemnat al 2014 per una cançó on es podia apreciar la lletra d’incitació al terrorisme, alabaven a l’ETA i més endavant per actes de vandalisme com per exemple pintar rodes de vehicles o per agredir a un reporter. 

El raper va cometre un altre delicte on el van tornar a condemnar per enaltiment al terrorisme i injúries a la corona i les forces i cossos de esguretat al 2018 en una sèrie de tuïts. Per últim al 2020 va agredir físicament a un periodista de TV3, el va empènyer i ruixar amb un producte de neteja per la qual cosa va ser condemnat a presó i una indemnització de 12.150 euros, encara aquesta condemna no és ferma. També l’Audiència de Lleida va confirmar que hi ha una altra condemna per amenaçar a un testimoni en un judici contra uns guàrdies urbans de la ciutat. 

Finalment també va ser condemnant per la seva cançó recentment publicada ‘’Ni Felipe VI’’ a la mateixa vegada que si han sumat els càrrecs pels seus anteriors delictes. 

El seu empresonament ha provocat la revolta dels seus seguidors fent que en els últims dies s’hagin produït manifestacions arreu de Catalunya. Les afectacions més grans han estat a Lleida, Madrid i Barcelona en els quals els danys han sigut bastant notables. 

Han assaltat i robat comerços bastant coneguts com ara Nike, Zara, Apple i no tan sols s’han quedat amb aquest punt sinó que han prosseguit atacant bancs, cremant contenidors i cotxes i també destrossant vies públiques i deixant quantiosos danys a més de promoure missatges de violència i un sense fi de barbaritats més.Des de la presó Hasél ha enviat un missatge on afirma que no es penedeix de resi assegura estar orgullós del que esta provocant al carrer.  

Algunes lletres i missatges de Twitter de Pablo Hàsel:  

“Que alguien clave un piolet en la cabeza de José Bono”. 

“Merece también un navajazo en el abdomen y colgarlo en una plaza”. 

“Que revienten sus sesos y que sus cenizas las pongan en la puerta de la Paeria”. 

“Si tanta monarquia quiere el pueblo como dicen los tertulianos mercenarios, que suelten a la familia real sin escoltas por nuestras calles”. 

¡Merece que explote el coche de Patxi López! 

close

El més recent