La nova consultoria de la revista: EpisGossip

/
34 views

Hola lectors i lectores de l’Epis Report!

Us presentem el nou apartat de la nostra revista, Episgossip, una secció innovadora en la que es parlarà dels problemes i notícies relacionades amb l’alumnat del nostre institut. En aquest apartat podreu trobar tant notícies com articles de temes molt diversos, entre ells: l’adolescència, l’amor, la pubertat, la pressió social, les xarxes…

Per consultar i estar al corrent d’aquesta novetat de la revista podeu seguir-nos a l’Instagram @episreport on destacarem les històries d’aquesta secció.

L’objectiu principal d’aquesta entrada serà tant ajudar com acompanyar als alumnes de l’escola en aquesta etapa tant important com és l’adolescència. Per aquesta raó obrirem una consultoria on podran explicar els seus problemes e inquietuds per a què altres alumnes puguin ajudar-los, creant així un espai obert on tothom pugui sentir-se inclòs.

Us deixem alguns dels temes inclosos: confessions, consultories, rumors, tendències etcètera.

Cal dir que totes les consultes o rumors publicats seran totalment anònims amb l’objectiu  que tothom pugui compartir allò que li preocupa sense cap compromís.

Finalment, agrairíem el suport del alumnes d’aquesta gran escola en el Episgossip, la nova entrada dedicada especialment als adolescents. I també us animem a participar!

close

El més recent