Salvador Sol: “Construïu-vos a vosaltres mateixos, amb esforç i responsabilitat”

50 views

El cap d’estudis de Batxillerat explica com ha estat el procés per adaptar tot un nivell acadèmic a la pandèmia

El Salvador Sol és el cap d’estudis de Batxillerat del Col·legi Episcopal des del curs 2013/14. En els darrers mesos li ha tocat viure un dels reptes més importants com a professional: adaptar tot un nivell acadèmic, el Batxillerat, a un nou entorn conseqüència de la pandèmia. Però és que a més, en la seva pròpia pell, ha patit la COVID 19 i va estar durant un mes de baixa pel fet de ser simptomàtic.

Des de l’Epis Report hem volgut acostar-nos al seu dia a dia i li vam demanar blindar una estona per poder respondre a les nostres preguntes. No va estar fàcil, ja que el cap d’estudis és una persona amb una agenda molt plena: comparteix la seva tasca al col·legi Episcopal amb la docència universitària, ja que des de fa gairebé vint cursos exerceix de professor a la Facultat Politècnica en el Grau d’Enginyeria Mecànica. 

Entre moltes altres revelacions que detalla en la següent entrevista, ens confessa una confiança total en la joventut del present: “cada generació és millor que l’anterior”. No obstant, insisteix en allò que haurien de ser els instruments per assolir els objectius: “L’esforç és la clau per sí mateixa: heu de gestionar molt bé el temps. Heu de ser curiosos i sensibles amb la societat”.  

close

El més recent