Sèries per mirar aquestes festes

/
57 views

Aquest any viurem unes noves i úniques festes de Nadal. Encara que no podrem celebrar les tradicions típiques d’aquesta època tindrem molt temps lliure per gaudir. Per aquesta raó us recomanem algunes sèries que podeu començar a mirar aquestes festes.  

The Blacklist

Durant dècades, l’ex agent de govern Raymond  Reddington  ha estat un dels fugitius més buscats per l’FBI. Després d’això, decideix fer-los-hi una oferta una mica enigmàtica: ajudar a atrapar el desaparegut terrorista Ranko Zamani, sota la condició de parlar només amb l’agent Elisabeth Keen.  

Des de el meu punt de vista el protagonista fa una actuació brillant que capta tota l’atenció de l’espectador cada vegada que apareix en pantalla, amb aquests diàlegs intel·ligents carregats de tints còmics, amb el seu saber estar, d’una elegància exquisida i protector amb els seus.

Lamsèrie té similituds amb Ments Criminals però aquí els delinqüents són d’alt prestigi. Cada capítol té una temàtica que acaba en el mateix, però durant totes les temporades s’arrosseguen secrets, girs, enigmes i intriga que li donen molt ritme a la sèrie.

Potser el punt negatiu sigui ella, que no acaba d’encaixar bé en la sèrie, encara que hi ha alguna escena d’acció que no ho fa malament, però sense destacar gaire. Una sèrie de pressupost mitjà que simplement podriem classificar de bona però que té moments molt bons i si t’agrada l’actor la gaudiràs, perquè cal treure’s el barret davant la seva impecable actuació.  

Recomano aquesta sèrie ja que trobo que és molt entretinguda i sens dubte una actuació magistral de Reddington i de Ronald Ressler, increïbles. Aquesta sèrie va saber com enganxar al seu públic a través del suspens i els misteris que van desenvolupant. L’únic que canviaria de la sèrie seria l’actuació de Elizabeth Keen que no compleix totes les expectatives. Malgrat tot és una obra d’art, molt ben pensada, la 4ta i 5ta temporades són sincerament exquisides. 

Novos segredos são revelados na 7ª temporada de The Blacklist |  Observatório de Séries

Lucifer

La història de Llucifer és la que tots coneixem: un àngel caigut de cel. No obstant això, aquest senyor de l’infern està avorrit de la seva pròpia existència. Per això, Llucifer decideix abandonar el seu regne i anar a la ciutat de Los Angeles a descobrir què pot oferir-li el món mortal. En la seva recerca de  què fer amb el seu temps decideix obrir un distingit club nocturn, anomenat Lux, i es dedica a gaudir de les seves coses preferides: el vi, les dones i la música. No obstant això, la seva plàcida vida es veu alterada quan una dona és brutalment assassinada prop del seu club. Tot d’una, sent que ha de fer-se justícia i per això comença a ajudar a la policia a intentar resoldre diversos casos d’homicidis, convertint-se així en una mena de col·laborador.

Recomano aquesta sèrie ja que és una sèrie molt entretinguda que ens explica històries noves en cada capítol.

Netflix: La temporada 5 de Lucifer podría adelantar el estreno de su  segunda parte | MARCA Claro México

Big mouth

La sèrie big mouth gira al voltant de dos amics, Nick i Andrew que són els protagonistes de la història juntament amb les seves amistats Jessi, Jay i Missy, que acompanyen els personatges principals en els diferents episodis de la trama.

La història es basa en les vivències reals que van tenir els seus creadors durant les etapes de la pubertat i l’adolescència. Els canvis corporals, de pensament o d’estat d’ànim són interpretats pels anomenats Monstres Hormonals. La sèrie fa un enfocament en el desenvolupament corporal i sexual que viu l’ésser humà durant el període de l’adolescència, per la qual cosa és habitual que els episodis s’enfoquin en diferents successos de la vida humana, des de l’atracció sexual fins a la menstruació. A més, acostuma a ser habitual l’aparició d’un altre tipus referències humorístiques a situacions polítiques, socials, familiars o culturals.

Des del meu punt de vista aquesta sèrie animada està molt ben feta ja que encara que en alguns moments sigui molt exagerada, narra l’adolescència d’una manera que aconsegueix que la preadolescència i l’adolescència i el canvis que aquestes produeixen deixin de ser tabús. La sèrie té un vocabulari bastant informal i en alguns moments hi ha paraules políticament incorrectes, però això fa que als joves els sembli més adaptat a la forma de parlar que tenen entre amics i per aquests motius la recomano. 

Merlí

Merlí és un professor de Filosofia molt peculiar. Merlí Bergeron viu amb la seva mare després de ser desallotjat i ha d’aprendre a conviure amb el seu fill Bruno de 16 anys. Quan el contracten a l’institut Àngel Guimerà, el professor convida a reflexionar i a pensar als seus alumnes en unes classes amb mètodes poc ortodoxos i bastant imprevisibles. Més enllà dels autors filosòfics, Merlí utilitza l’ensenyament per solucionar tant els seus problemes com els dels seus alumnes. 

Personalment recomano aquesta sèrie ja que penso que ajuda a entendre el punt de vista dels adolescents des d’una visió més propera i que en molts casos ens podem sentir identificats. Un professor que ensenya una forma de pensar a través de la confrontació d’idees i amb el que els alumnes aprenen temes de filosofia d’una manera menys habitual a la normal, utilitzant-la com una eina per expressar la vida i els sentiments dels joves. 

close

El més recent