El teatre La Llotja de Lleida

L’agenda cultural de la Llotja Lleida per aquest Nadal

53 views

Totes les activitats i esdeveniments que es duran a terme des de desembre fins a mitjans de gener

Juana (12 desembre – 20h) 

Una obra sobre Juana de Arco, com aquest va triomfar en la batalla que va lliurar i arrel d’això la van voler cremar a la foguera. Juana la “boga” com l’anomenaven, clava les seves mans en el cor de Felip el “bell”. 

Sor Juana Inés de la Cruz visita el paredó al qual va morir el seu marit afusellat mentre pronunciava les seves últimes paraules d’amor. 

(Obra representada en llengua castellana). 

Sopa de cabra (19 desembre-20h) 

Un grup musical on el 19 de desembre enunciarà el desè disc, anomenat Cercles.

Chrismas.cat (20 desembre-19:30h) 

És un tipus de concert dirigit per Pedro Pardo, un dels espectacles que ha tingut més èxit del Cor de l’ Orfeó. Pedro va tenir la idea de canviar el ritme de les nadales tradicionals per poder-les cantar amb un ritme de pop, rock o també funky.  

Com per exemple: la nadala Fum, fum, fum (però canviada de ritme).

Estat d’emergència (27 desembre-18h) 

És un espectacle que ens vol mostrar a través del circ com veuen el món i com s’enfronten als problemes d’un planeta a punt de col·lapsar-se.  

Aquest espectacle anomenat Estat d’emergència ha estat un dels més realistes. De fet la pandèmia a acabat afegint-se a la llarga llista de crisis a les quals també s’enfronten els artistes.  

Déjà vu (2 gener-19h) 

Segon espectacle de la Cia. Manolo Alcántara, després de Rudo. Una altra vegada, l’escenografia pren protagonisme especial. Si abans era un espai de constant de construcció ara es un lloc on un home corrent i aclaparat per la rutina de un conte de Kafka somia les aventures impossibles. Un univers semblant al nostre, però on els objectes adquireixen proporcions impossibles 

Que bèstia! (3 gener-19h) 

Una obra de teatre de pallassos,  dirigida per Tortell Poltrona. Un homenatge a aquells personatges fantàstics dels avantpassats, inspirat també per la música.  

Fragile (16 gener-20h

Una història basada en l’experiència personal, explicada com a metàfora per arribar a l’experiència de moltes persones que han viscut el càncer de prop -bé sigui en primera persona bé d’un familiar o amic- i aquelles que la tindran en un futur. 

Bogumer (o fills de Lunacharski) (23 gener-20h) 

Un espectacle inclusiu i internacional, on 5 personatges de la Cia Vero Cendonya treballaran amb 2 personatges amb discapacitat intel·lectual. 

close

El més recent