Els llums de Nadal ja il·luminen la ciutat de Lleida

55 views

Com cada any per aquestes dates la ciutat s’omple de llum i de color celebrant l’arribada del Nadal 

L’Ajuntament de Lleida, per mitjà del Departament d’Energia de la Regidoria d’Urbanisme, ha instal·lat els llums de Nadal que han estat il·luminant la ciutat des del 4 de desembre i ho continuaran fent durant totes les festes.  

Primerament, les van col·locar al Pont de Pardinyes amb la instal·lació de les garlandes propietat de l’Ajuntament de Lleida. Seguidament, en els diferents barris que formen part de la ciutat, amb la mateixa distribució que es va realitzar l’any anterior. Tant els llums dels barris com els del carrer major continuaran sent els mateixos que en el 2019.  

S’ha instal·lat  tecnologia tipus LED, la qual té un consum energètic més baix que els llums convencionals. Aquest any s’han substituït 2.000 bombetes. En coordinació amb la regidoria de Transició Ecològica, s’han posat arbres més frondosos per facilitar el pas de la llum en espais com la plaça de Sant Jordi de la Bordeta o la Rambla Ferran. 

Els llums s’encenen a partir de les 18:00h durant les hores claus on la gent pot apreciar la bellesa d’aquests arreu de la ciutat.  

Per: MARIA BIOSCA, CARLA MONZÓN, ALBA NUÑO, GEMMA BIELA,ÈRIC MORTARDIT, ETNA MORENO.

close

El més recent