El Black Friday i les seves ofertes en les empreses

58 views

Des del 2010, cada novembre es fa la jornada del Black Friday, una tradició estatunidenca que va arribar a Espanya, on durant dues setmanes les empreses de venda posen ofertes de gran magnitud als seus productes per als inicis de les compres de Nadal. Aquesta període depèn de cada empresa, algunes ho inicien abans i d’altres més tard, no hi ha una data conjunta. ermina el diumenge del fi de setmana del 27 de novembre, però aquesta data pot ser variable. Per exemple, l’any 2019 es va allargar un dia més, acabant amb el

Cyber Monday

Aquesta jornada serà especial, ja que vindrà marcada per la pandèmia de la Covid-19, perquè moltes empreses van decidir començar uns dies abans per evitar aglomeracions als locals.

Moltes persones decideixen aprofitar-ho, adquirint productes tecnològics, productes de casa o joguines amb la mirada posada en els regals de Nadal. Per tal aprofitar-ho, s’ha de saber quan començarà. Nosaltres hem elaborat una llista d’empreses més conegudes a l’hora de les compres.

Amazon

Amazon va començar amb les ofertes anticipades del Black Friday el passat 28 d’octubre i s’allarguen fins al 19 de novembre. A partir de la primera hora del 20 de novembre comença aquesta setmana fins al 30 de novembre.

MediaMarkt

MediaMark inicia el black friday el 27 de novembre i l’acabarà el 30 d’aquest mes.

PcComponentes

PcComponents va començar el dia 15 i acabarà el dia 29 de novembre.

AliExpress

AliExpress va començar el dia 18 de novembre en un compte enrere i s’estendran fins al dilluns 30 de novembre.

El Corte Inglés

El Corte Inglés comença el 27 de Novembre a les 22.00 de la nit a les botigues online i acaba el diumenge 28.

Alex Mihoc, Candela Esteve, Joel Franco, Juanma Añorga i Paula Girol.

close

El més recent