La vida dels alumnes fora de l’escola

56 views

Actualment, l’estudi és la prioritat dels alumnes, però segueixen les rutines de l’escola o fan altres coses? La majoria es pensa que quan sortim de l’escola dediquem el nostre temps lliure a seguir estudiant i repassant conceptes que ens ensenyen a l’escola. Però no és així. Fora de l’escola podem, evidentment, seguir amb les nostres prioritats d’estudiant, pero tenim vida social i altres activitats que ens agraden o en les que posem interès.

Per aprofundir més sobre aquesta qüestió, hem estat preguntant a diferents companys de l’escola quines activitats realitzen fora d’horari escolar. La gran majoria durant la setmana dediquen temps a treballs i feina de classe i activitats extraescolars, com per exemple: acadèmia, futbol, ball, rèpas… 

En canvi els caps de setmana intenten sortir de la seva zona d’estudi i queden amb els amics o familiars, es mouen per la seva ciutat o poble.  

També els hi hem preguntat que si fos el cas que ens trobéssim en època d’exàmens, com farien per organitzar-se la setmana. La gran majoria d’alumnes estarien dedicant-li temps als exàmens durant tota la setmana i l’altra part d’alumnat intenten mantenir-se al marge, és a dir, s’organitzen per a tenir temps per a tot, tant per estudiar com per a sortir una estona de casa i esbravar-se una mica.

Això sí, no tots els estudiants dediquen les vint-i-quatre hores del dia a estudiar o repassar els conceptes que donen dins les aules. Els estudiants també necessiten tenir vida social i no passar-se tots els dies davant un llibre, ja que això pot arribar a provocar que els alumnes es tanquin al món exterior. Tot i això, recalquem que per tenir una vida social, es necessita mantenir les mesures de seguretat que obliga aquests temps de pandèmia.

Per: J. O, M.H., S.E. i L.G.

close

El més recent