Com ha canviat el nostre centre amb el confinament?

54 views

Descobrim com era abans i com és ara el Col·legi Episcopal després de la pandèmia de la Covid-19

La nostra escola d’ara no és l’escola d’abans. Les distàncies en pujar les escales així com l’accés per les diverses portes de l’escola, han fet del nostre dia a dia una transformació important. Bàsicament, s’ha buscat la manera d’evitar els contagis i això s’ha vist realitzat  en cadascuna de les classes, passadís, lavabos, al pati.

Cada espai és un espai diferent de l’escola d’abans en ús, en visualització. En estris d’escola, molts dels quals no existien … s’han convertit en companys d’aula: desinfectants de mans, de taules, paper de neteja …

Tot està ara marcat en funció del Covid-19, des d’Educació Infantil, primària, ESO, Batxillerat i Cicles. Tots hem patit una alteració en el nostre saber fer al col·legi, però sortosament, ho estem portant molt bé i estem segurs que ens en sortirem.

Ara aqui veureu un parell de fotografíes en les quals es veu com ha canviat el nostre centre, es a dir, les noves implementacions:

Aquestes linies determinen l’espai que ha d’ocupar cada curs.
Aquestes fletxes ens fan veure cap a la diecció on ens hem de dirgir per pujar/baixar escales
Cada taula te la seva marca vermella on s’ha de situar la pota de la taula, per respectar distáncies, i tambe les inicials de cada nom per sabe de qui es cada taula.
Aquesta foto veiem l’espai també que s’ha de ocupar
Les mateixes fletxes, pero a piscina.
La nova porta del colegi per no tocarla manualment
L’espai que s’ha de respecta als vestuaris de piscina.

Isaac Romero, Jordi Santiago i Sergio Ruiz.

close

El més recent