El pla COVID del Col·legi, una garantia per seguir amb normalitat les classes

74 views
dav

Com alumnes del Col·legi Episcopal de Lleida, detallarem algunes de les mesures que s’estan seguint al centre amb l’actual situació de la Covid-19.

El primer que es fa al recinte escolar, és prendre la temperatura tant a alumnes com a personal del centre. L’escola disposa de gels hidroalcohòlics i productes desinfectants a cada una de les aules. També hi ha una sèrie de circuits i horaris per a no coincidir amb altres grups, les classes es ventilen sovint i les entrades i sortides es fan de manera esglaonada.

El  Col·legi té un pla de mesures establert correcte i útil, però pot haver un cas asimptomàtic i que no presenti febre; per això no podem confiar únicament en els productes de desinfecció per exemple, sinó que hem de ser responsables i conscients de nosaltres mateixos i tenir una mica de sentit comú.

Elena Aventín

D’altra banda, s’ha establert un pla paral·lel de classes online, de manera que si hi ha algun alumne, professor o grup confinats les classes segueixen igualment de manera virtual.

Resumint, sabem que l’escola ha treballat de valent i que hi ha un pla de confinament  establert per tal que els alumnes del centre no ens perdem cap classe en cas de quarantena, fet que a tots ens sembla una bona i necessària decisió.

Un article de: Jana Torres, Mariona Besora, Júlia Almenara i Elena Aventín

close

El més recent